Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги, когато колата е на празен ход и се чува нещо като триене/съскане изпод капака. Когато взема да въртя леко волана, съскането спира и после като оставя волана на мира, пак почва. Това някакъв проблем с хидравликата ли е? За какво да се готвя
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
    Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
    Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

• Що е то и има ли почва у нас 145/146.И дали има мераклии за драга?
      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
      ех.. Малкото КуВе
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
        Що е то и има ли почва у нас 145/146.И дали има мераклии за драга?
        Знаеш, че има, ама пара нема
        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Знаете ли къде мога да намеря грунд на спрей-бял, за основа преди боядисване ?

Comment

• в практикер има, но тия спрейове не държат особено.
            точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
              в практикер има, но тия спрейове не държат особено.
              В дружбенския нямаше онзи ден . Знам че не държат ,но в момента се "образовам" в боядисването по неволя и правя нещо като тренировки Края на лятото ще има цялостно, a за момента наложителните места са на спрей Някаква марка на спрея можеш ли да споделиш, аз му казвам грунд защото знам че такова ми трябва,но дори не съм сигурен че това е точното му име
              Благодаря

Comment

• Днес имах странен проблем при запалване ... педала на газта някак си омекна и едвам тръгнах .. при положение, че след потъването го натиснах до края .. след това освободих от скорост, изфорсирах и се оправи .... идеи от какво може да е ???
                sigpic
                Cruizin' down the streets in my one-four-six

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
                  Що е то и има ли почва у нас 145/146.И дали има мераклии за драга?
                  Батко ти ли ги убеди да ме запратят в клас В за да си спокоен, кажи честно..?
                  Нали щеше да се обаждаш за мода - направи ли го..?

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
                    В дружбенския нямаше онзи ден . Знам че не държат ,но в момента се "образовам" в боядисването по неволя и правя нещо като тренировки Края на лятото ще има цялостно, a за момента наложителните места са на спрей Някаква марка на спрея можеш ли да споделиш, аз му казвам грунд защото знам че такова ми трябва,но дори не съм сигурен че това е точното му име
                    Благодаря
                    на щанда с боите със сигурност има. попитай ги и ще те упътят, но са скъпи тия спрейове и не вършат работа.
                    точка

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                      Батко ти ли ги убеди да ме запратят в клас В за да си спокоен, кажи честно..?
                      Нали щеше да се обаждаш за мода - направи ли го..?
                      Батка нямах време да го правя тея дни ще се обада,а ти си с мен клас А споко
                      Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                      ех.. Малкото КуВе
                      sigpic

Comment

• За сефте пиша тук, но дали видяхте тази тема ?

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=61200
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• дайте съвет къде да сключа ГО
                          Поздрави

Comment

• Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщение
                            дайте съвет къде да сключа ГО
                            Поздрави
                            където ти излиза най-евтино естествено.
                            точка

Comment

• Колеги вкючвам се в нищото ей така...но писах в друга тема а там няма отговор.Въпроса ми е към пловдивските колеги алфисти..къде да отида да ми направят читава диагностика на красавицата че нещо глъхне и гасне последно време..четох за Джимито и Пламен на Карловско..все още ли бачкат на същите места..или е изкочил някои нов майстор или сервиз който ги разбира(понеже темите за двамата майстори са от преди 3-4 год.) Благодаря предварително!!

Comment

• Първоначално публикувано от donticiano Покажи съобщение
                                Колеги вкючвам се в нищото ей така...но писах в друга тема а там няма отговор.Въпроса ми е към пловдивските колеги алфисти..къде да отида да ми направят читава диагностика на красавицата че нещо глъхне и гасне последно време..четох за Джимито и Пламен на Карловско..все още ли бачкат на същите места..или е изкочил някои нов майстор или сервиз който ги разбира(понеже темите за двамата майстори са от преди 3-4 год.) Благодаря предварително!!
                                Джимито за диагностика да,ама за ремонти твърдо не.Разбира си от работата много,но и взима скъпо.Иначе пак е на Карловско,като влезнеш през портала караш само направо и мисля,че беше последния сервиз или пред последния в дясно,защото преди беше насреща централно.
                                Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                                За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
                                X